Páratlan lehetőség pároknak & Női Önismereti TársasKör

Ha van kedved, ráhangolódásként kapcsold be a leírás végén található zenés videoklipet, amelynek fontos üzenete van mindannyiunk számára. Takács Noémi, a Noémo zenekar alapító-énekese örömmel adta Bal-Jobb c. dalát hangulat- és kedvcsinálónak programunkhoz. Noémo, ezúton is köszönjük.

FELSZABADÍTÓ ÖNISMERETI KALAND 4 FŐS MINI-CSOPORTOKBAN

akár csak nőknek, akár a ‘PÁRATLAN LEHETŐSÉG PÁROKNAK’-ban két (házas)párral 

Ha a miértjeidet kutatod…

Ha választ keresel a nehézségeiddel kapcsolatos belső kérdéseidre …
Ha szeretnél könnyeden, játékos formában meghatározó és feloldást hozó felismeréseket szerezni …
Ha érdekel a sors és a szabad akarat témája …

Ha szívesen vagy egy támogató, egymást erősítő társaságban …

Akkor várunk csipetnyi misztikával fűszerezett társasjátékos napunkra, ahol néha sírva, néha nevetve, választott bábuinkkal lépegetve haladunk kérdésünkért az életutunkon, dobókockával, kártyákkal és egyéb
klasszikus játék kellékekkel felszerelkezve. Együtt, mégis másként, egyéniségünk, sorsunk szerint. Játékunk életünk törvényszerűségeit, fejlődésünk és haladásunk mikéntjét modellezi. Ráláthatunk, hogy vágyaink megvalósításában, milyen belső akadályokkal kell szembenéznünk, milyen tapasztalatok, felismerések segítenek minket, milyen erőforrásokat mozgósíthatunk és milyen segítséget kaphatunk, ha nyitott szemmel járunk. Hogyan vezet fejlődésünk útja a testi, érzelmi, gondolati és szellemi-spirituális szinteken át? Nem egymás ellen, hanem egymás mellett játszunk, segítve, inspirálva a társainkat, hogy a nap végén mindenki nyertesként térjen haza.

A játék során a késlekedő gyermekáldás stresszében a sorstársaink belső válaszaira történő rálátás is jelentős segítséget nyújt, hiszen a mindannyiunkat foglalkoztató kérdést játékpartnereink egyénisége, egyedisége is más-más megvilágításba helyezi. Ezen felül a közös játék lehetőséget teremt megtapasztalni, hogy az adott problémát minden különbözőségünk mellett mégis mennyire hasonlóan éljük meg, hogy környezetünk számára sokszor érthetetlennek tűnő érzelmeinkkel, vívódásunkkal nem vagyunk egyedül.

Az Önismereti Társasjáték Kör -t hétvégente (szombaton vagy vasárnap) 10:00-17:00 tartjuk.

Játszhatjuk hagyományosan is, 3-4 egymásnak idegen vagy legalábbis nem összetartozó játékossal (3-4 hölggyel), de játszhatjuk a ‘Páratlan Lehetőség Pároknak’ verziónkat is 2 (házas)párral. A játék fizikai és érzelmi síkon is megmozgat, mélységekbe és magasságokba visz.

Mindkettőről nemcsak hatásában, de hangulatában is pozitív visszajelzéseket kapunk.

Visszajelzések:

 • „Köszönöm a hétvégi játék lehetőséget, Nagyon-nagyon jól éreztem magam! Ismét új dolgokra láthattam rá, más nézőpontból. Rengeteg felismerés, eddig szőnyeg alá rejtett dolgok, képességek. Nagyon hasznos volt! 🙂 „

 

 • „Szuper volt, köszi.”  🙂

Alakult úgy, hogy egy házaspár jelentkezett egyszer egy játéknapra. Így, az energiateret egyensúlyban tartva, a másik két helyre is (házas)párt vártunk. Külön nevet is adtnuk az eseménynek: Páratlan lehetőség pároknak. Négyükkel nagyon hasznos és szép napot töltöttünk. Íme a visszajelzések:

 • „Szerintünk fantasztikus volt a szombat, Gabi nagyon tapintatos és mégis lényegretörő meglátásai mindig jól elgondolkodtattak minket. Maga a tükör-technika nálunk nagyon bevált, ehhez természetesen kellett a másik páros is. Nagyon sok párhumazot fedeztünk fel velük kapcsolatban.
  Kellemes, harmonikus, vicces hangulatban telt a nap, szinte röpült az idő. 
  Mi bátran ajánljuk mindenkinek, nagyon jól megvilágítja azokat a dolgokat, amikre érdemes odafigyelni. Érdekes volt látni, tapasztalni, hogy mások kívülről milyennek látnak.
  Mi várjuk a következő játék lehetőséget.”
 
 • „Ez a nap felért egy 3 napos önismereti tréninggel.” – mondta egy férj (!)

 

 • „Gabi első látásra szimpatikus volt nekünk és végig éreztem a támogatását. A másik párral is egy hullámhosszon voltunk … talán ez sem véletlen …
  Nagyon jól éreztük magunkat. Egy könnyed laza hangulatú, de mégis fontos témákat feszegető elfoglaltságot találtunk. Az ott töltött idő úgy elrepült, hogy észre sem vettük.
  Voltak felismeréseink és vannak olyan kérdések, amiken még jól elgondolkodunk azóta is..
  Ez a Páratlan lehetőség pároknak …nagyon 5letes. Engem is ez a mondat fogott meg elsőre.
  Lehet, hogy más játékot is ki fogunk próbálni, még gondolkodom, melyik állna még közel hozzánk.
  Köszönjük a lehetőséget!”
 

Várunk szeretettel és diszkrécióval a

CsillagKuckóban - ahol fókuszban a testi-lelki termékenység.

Küldetésünk, hogy ott is születhessenek babák, ahol eddig csak vágytak rájuk.

Kedves érdeklődők,

A szokásos egyéni segítő konzultációk mellett a
következő csoportprogramot indítjuk:

2013 óta építgetett facebook-oldalunkat sajnos 2023 októberében feltörték.
Kis bosszankodás és szomorkodás után megszületett az új oldalunk,
ahol megyünk tovább és ahol várjuk a ti csatlakozásotokat is.

Szeretettel, a CsillagKuckó csapata

(A honlapon is alakítgatunk picit, ez folyamatban van, elnézést, ha itt-ott nem letisztult.)