Kineziológia-alapú stresszoldás és életvezetési tanácsadás

Amikor a testedtől kérdezzük, hogy van a lelked…

Test és lélek egységének megtapasztalása, alkotó képzelet, a választás szabadságának megélése. Ha engedélyt adsz … 🙂

Meghatározó élményeink, traumáink, önmagunkkal kapcsolatos érzelmeink, megéléseink szervezetünk szintjén is emléknyomokat hagynak. Ma már egyre elterjedtebb, elfogadottabb, honlapunkon is sokat emlegetett nézet, hogy a testi problémák, betegségek mögött lelki tényezők is állhatnak.

Testünk jelzései azonban ennél sokkal finomabb eszközöket is a kezünkbe adnak, hogy jobban megértsük, megismerjük önmagunkat.

A tesztelés során gyengéd érintésekre adott izomválaszokkal kommunikálunk, a tudatos én helyett a tudattalan beszél a test nyelvén. Az izomválaszok segítségével azokat az eseményeket, belső konfliktusokat próbáljuk felderíteni, amelyek az adott probléma, így az elmaradó gyermekáldás hátterében lelki gátló tényezőként szerepelhetnek.

A fájdalmas, meg nem oldott, hasonló érzelmi töltésű problémák a tudattalanban összekapcsolódva egymás negatív energiáját erősítik, így jelentős hatással vannak hétköznapjainkra, befolyásolják közérzetünket, döntéseinket, megnyilvánulásainkat és emberi kapcsolatainkat.

Az izomtesztelés során az egymáshoz érzelmi láncon kapcsolódó gyengítő eseményeket sorban, általában életkorokon „átutazva” fedezzük fel újra, hogy oldjuk az emlékekhez kapcsolódó elraktározott stresszt.

Sokszor olyan érzelmekre, megélt helyzetekre bukkanunk, amelyeket beszélgetve, gondolkodva sohasem kapcsoltunk volna az adott problémához. Lenyűgöző tapasztalat testünk bölcsességére, egyediségére rácsodálkozni! Mindez kiemelten harmonizáló, békítő élmény lehet egy olyan élethelyzetben, amikor a saját biológia felé több a negatív gondolat; hiszen minden tudatos vágyakozás, akarás ellenére késik az áhított baba, a test mond nemet, időt kér, bezár.


A One Brain stresszoldás egy olyan technika, amelynek során helyreáll a test energetikája, és így beindítja a test öngyógyító folyamatait.

Az oldás folyamatában az adott eseményeket biztonságos, tudatos állapotban idézzük fel, gyengéd technikával adva lehetőséget, hogy az emlékezés mentes legyen az erőteljes, megterhelő érzelmektől. A test jelzéseire alapozva pont azokkal az emlékekkel kell dolgoznunk, amelyek a jelen pillanatban is problémát okoznak, és amelyeknek a negatív hatásait szükséges feloldanunk a továbbhaladáshoz.

 A felidézett gyengítő emlékeket alkotó képzelettel, „belső filmek” előhívásával tehermentesítjük, újraírjuk, mozgósítva a saját erőket, szunnyadó képességeket, rejtett lelki tartalékokat. Tudatosul, hogy minden élethelyzetben van választásunk. Lehetőség nyílik az adott, feltárt helyzetben a saját szükségletek megfogalmazására; megélhető, milyen az öngondoskodás, a saját magunkért való felelősségvállalás, milyen érzés, ha saját magunkat tudjuk szeretni.

Bármilyen technikával érjük is ezt el, mindez alapot teremt arra, hogy a majdani kisbabát szükségletei értésével, önállósága tiszteletével, elfogadó szeretettel tudjuk gondozni.

Egy-egy kitűzött cél, egy feladat mentén haladva átlagosan 3-5 oldásra van szükség. Mindez természetesen teljesen egyéni, sors- és helyzetfüggő. Az oldás-sorozat lezárásával igény esetén lehetőség van további támogató konzultációkra.

Várunk szeretettel és diszkrécióval a

CsillagKuckóban - ahol fókuszban a testi-lelki termékenység.

Küldetésünk, hogy ott is születhessenek babák, ahol eddig csak vágytak rájuk.

Kedves érdeklődők,

A szokásos egyéni segítő konzultációk mellett a
következő csoportprogramot indítjuk:

2013 óta építgetett facebook-oldalunkat sajnos 2023 októberében feltörték.
Kis bosszankodás és szomorkodás után megszületett az új oldalunk,
ahol megyünk tovább és ahol várjuk a ti csatlakozásotokat is.

Szeretettel, a CsillagKuckó csapata

(A honlapon is alakítgatunk picit, ez folyamatban van, elnézést, ha itt-ott nem letisztult.)