Módszerek és munkatársak

A CsillagKuckóban alkalmazott módszerek, eszközök mind ugyanazt a célt szolgálják: a nehezített gyermekáldást kísérő stressz csökkentését, oldását.
A stressz csökkenése már önmagában jótékony hatással lehet az állapotra.
Másfajta rálátást nyújtunk az érintetteknek saját élethelyzetükre, ami segíthet az abból való kimozdulásban. Segítséget adunk a saját megoldások megtalálásában.

Hozzáállásunk világnézetileg semleges, közös munkánk nem kíván semmiféle hovatartozást.
Vallásoktól, nézetektől, filozófiáktól függetlenül minden kedves érintettet szeretettel várunk.
Várjuk a hozzátartózókat is, akik szeretnék jobban megérteni az érintett rokon/ismerős helyzetét. Ez is nagy segítség a bajban lévő nőnek, férfinek, párnak.

Minden tudásunkkal és tiszta szívünkből azon vagyunk, hogy segítségünkkel hozzájárulhassunk a vágyott családalapításhoz.

Kizáró okok: súlyos mentális betegségek, pszichiátriai kezelés, fennálló drog- vagy alkoholfüggés.

MENTÁLHIGIÉNÉS SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS EGY EGYKORI SORSTÁRSSAL, A CSILLAGKUCKÓ ALAPÍTÓJÁVAL

Varga Katalin, a CsillagKuckó megálmodója és alapítója vagyok. A meddőség lejtőit és három meddőségi centrumot megjárt, mára boldog anyuka. Mentálhigiénés szakember, empatikus, odafigyelő, meghallgató egykori érintett és sorstárs.

SKYPE/ONLINE-KONZULTÁCIÓK VIDÉKEN ÉS KÜLFÖLDÖN ÉLŐ MAGYAROKNAK

Kérünk benneteket, kötelezettségmentesen vegyétek fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@csillagkucko.hu . Itt pontosítunk további információkat. Köszönjük.

KINEZIOLÓGIA-ALAPÚ STRESSZOLDÁS ÉS ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

Amikor a testtől kérdezzük, hogy van a lélek … Meghatározó élményeink, traumáink, önmagunkkal kapcsolatos érzelmeink, megéléseink szervezetünk szintjén is emléknyomokat hagynak. Ma már egyre elterjedtebb, elfogadottabb, honlapunkon is sokat emlegetett nézet, hogy a testi problémák, betegségek mögött lelki tényezők is állhatnak.

GYÁSZFELDOLGOZÁS MÓDSZER® - EGYÉNI PROGRAM

A veszteség, a gyász és a fájdalom a szívekben hagy nyomot. Ott is tud majd gyógyulni. A 7+2 alkalmas cselekvésprogram segítségedre lehet a feldolgozásban, a fellélegzésben és a változásban.

VÖRÖS FONAL - A BABÁD ÚTJA HOZZÁD - NŐI SORSTÁRSI CSOPORTPROGRAM

A Vörös Fonal egy csoportos program a várandósságért. Egy támogató, segítő közösség a nehezített gyermekáldás útján, a „meddőségnek” nevezett állapotban lévő nőknek. Amikor valamiért nehezített a termékenység. A résztvevők különböző élethelyzetekben vannak jelen a csoportban. Mindenkit az aktuális állapotában, élethelyzetében támogatunk közösen. Mindig abban, amiben éppen van.

KÖZÖS FONAL - MENTÁLHIGIÉNÉS CSOPORTMUNKA GYERMEKÜKRE RÉGEBB ÓTA VÁGYÓ (HÁZAS)PÁROKNAK

Mit tehet együtt leendő anya és leendő apa azért, hogy a gyermekáldás felé vezető nehezített úton támogatni tudják egymást? Mi a fontos a nőnek, mi a fontos a férfinek és mi a fontos a párnak?

5+1 ALKALMAS FELTÁRÓ ÉS ÚTKERESŐ CSOMAG EGY VARÁZSLATOS ÖNISMERETI ESZKÖZZEL, AZ OH-KÁRTYÁVAL

Az OH-kártya egy felismeréseket indukáló asszociációs módszer. Képek és szavak összekapcsolásával, egyszerre dolgoztatva a jobb és a bal agyféltekét, lehetőséget nyújt, hogy az asszociációk során ráismerj a babavárással, családalapítással kapcsolatos elakadásaidra és megleld az utat a saját megoldásod felé.

CSILLAGÖSVÉNY ... ASZTROLÓGIA-ALAPÚ ÖNISMERET ... ÉS AZ ÉLETÜNKBEN REJLŐ LEHETŐSÉGEK

“Ahogy fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent.” – szól a közismert mondás. Az asztrológia alapú önismereti konzultációkon nem jósolunk. A születési képletet vizsgálva egy hatékony, mély lelki beszélgetéshez kérdések fogalmazódnak meg. Lehetőségek és esetleges összefüggések rajzolódnak ki.

PÁRATLAN LEHETŐSÉG PÁROKNAK & NŐI ÖNISMERETI TÁRSASKÖR

Ha a miértjeidet kutatod… Ha választ keresel a nehézségeiddel kapcsolatos belső kérdéseidre… Ha szeretnél könnyeden, játékos formában meghatározó és feloldást hozó felismeréseket szerezni… Ha érdekel a sors és a szabad akarat témája… Ha szívesen vagy egy támogató, egymást erősítő társaságban…

Várunk szeretettel és diszkrécióval a

CsillagKuckóban - ahol fókuszban a testi-lelki termékenység.

Küldetésünk, hogy ott is születhessenek babák, ahol eddig csak vágytak rájuk.

Kedves érdeklődők,

A szokásos egyéni segítő konzultációk mellett a
következő csoportprogramot indítjuk:

2013 óta építgetett facebook-oldalunkat sajnos 2023 októberében feltörték.
Kis bosszankodás és szomorkodás után megszületett az új oldalunk,
ahol megyünk tovább és ahol várjuk a ti csatlakozásotokat is.

Szeretettel, a CsillagKuckó csapata

(A honlapon is alakítgatunk picit, ez folyamatban van, elnézést, ha itt-ott nem letisztult.)